tirsdag, april 25, 2017
Forside » Fotoguides

Fotoguides

Hvordan tager man gode produktbilleder? En hurtig guide!

Mange større webshops har et budget der tillader at de kan lade professionelle tage og producere alle deres produktbilleder. Eller så medfølger disse fra leverandøren i industrien – som det eks. er kutyme i den industri min online sexshop – Winkwink befinder sig i. Men hvad gør du hvis de billeder er dårlige, det ikke er kutyme for industrien at ... Læs mere »

4 tips til bedre portrætfotos

model

Portrætfotografering er med mennesket i fokus. Portrætfotografering er blevet “in”, fordi det er muligt at tage gode fotos med stort set alle kameraer, det handler blot om den rette teknik. Vi har samlet 4 gode råde til bedre portrætfotos, så du opnår de bedste billeder. Læs mere »

Guide: Fotografering af fyrværkeri tips og tricks

fyrværkeri fotografering

Raketterne suser op i luften, og laver fantastisk flotte farver på himlen. Dette sker kun én gang om året og det er nytårsaften. Man skal have styr på sin fototeknik, fordi man kun har en chance til at få de perfekte billeder. Og det kræver en hvis teknik, da man ellers vil få billeder, der ikke er særlig pæne. Jeg ... Læs mere »

Sådan fikser du “filmoptagelse er blevet stoppet automatisk”

Jeg bliver ofte kontaktet her på min hjemmeside eller via email af frustrerede personer, der ikke kan optage film med deres kamera, fordi filmoptagelsen bliver stoppet automatisk. Der er “heldigvis” en grund til at ens filmoptagelse er blevet stoppet automatisk. Synderen er dit sd-kort. I de fleste situationer er dit sd-kort for langsomt, men det kan nogle gange ordnes med en ... Læs mere »

Guide: 2 programmer til gratis backup af billeder og video

gratis backup af billeder

Man kan miste sine billeder og video på mange forskellige måder. Harddisken forsvinder, bliver ødelagt eller stjålet, huset brænder eller man kommer til at slette dem. Hvis du kommer til at slette dem, kan du bruge denne guide, så får du dem hurtigt tilbage. Hvis det ikke virker, ville det være rart, hvis du havde en anden backup af alle ... Læs mere »

Gendan slettede billeder og fotos på din mac

Disk Drill Pro

Jeg har fået meget positiv respons på min guide til at gendanne slettede billeder og fotos på sin computer. Guiden har dog kun virket til computere med Windows, fordi programmet, Recuva, kun findes til Windows. Hvis du bruger Windows, kan du finde guiden her. Derfor har en del Mac brugere ikke kunne benytte guiden, når de har været uheldige og ... Læs mere »

Sådan skyder du lækre produktbilleder – med et lille budget

At skyde lækre professionelle produktbilleder, er ikke det nemmeste i verden… eller er det? Jeg hedder Simon Nygård og er partner i webshoppen OnkelBillig.dk. Jeg vil fortælle lidt om vores ”fotorejse” når det kommer til at tage nye produktbilleder til ens webshop, blog eller helt tredje side. Da vi startede shoppen for godt 3 år siden, anede vi intet om ... Læs mere »

Tag gode produktfotos på et stramt budget

Er du virksomhedsejer og har du en hjemmeside eller et katalog, skal du helt sikkert have taget produktfotos fra tid til anden. Der er rigtig mange muligheder på markedet, hvor både professionelle- og freelance fotografer kan tage nogle knivskarpe billeder til dig – men den slags service koster, og hvad nu hvis du slet ikke har brug for det? I ... Læs mere »

Se denne betagende timelapse af Jorden

Den tyske astronaut Alexander Gerst har optaget en noget fantastisk timelapse, da han var på mission. Han var ombord på den internationale rumstation (ISS). Videoen er lavet ud fra 12.500 billeder, hvis du synes videoen er spændende kan du læse vores indlæg omkring timelapse, som giver dig en god start på noget virkelig sjovt. Læs mere »

Guide: Sådan fikser du “kort skrivebeskyttet” på dit SD-kort

Canon kort skrivebeskyttet

Jeg bliver tit spurgt til råds, når folk oplever deres SD-kort fortæller “kort skrivebeskyttet” ligesom billedet herover. Folk bliver ofte bange for deres billeder er tabte, eller de har ødelagt kortet. Det har du ikke! Du kan nemlig selv indstille om kortet skal være skrivebeskyttet. Denne mulighed har producenterne tilføjet, som en fysisk ting på kortet. Ude på siden af kortet ... Læs mere »

Begynder guide til DSLR-video

dslr video guide udstyr

I dette indlæg har Tobias Eberhard fået lov til at gennemgå det grundlæggende omkring at starte med DSLR video. Tobias er medejer af Bleep Films og stifter af BilligVideo IVS. Begge virksomheder beskæftiger sig med videoproduktion til erhverv. Siden hans virksomhed startede tilbage i år 2011 har de hovedsageligt brugt DSLR til næsten alle videooptagelser. Læs mere »

Magic Lantern: Udnyt det fulde potentiale for Canon

Magic Lantern

Magic Lantern er et program, der kan installeres på de fleste Canon kameraer. Fordelen ved af bruge Magic Lantern er, at det åbner op for en masse nye muligheder, som du aldrig har drømt om. Det er åbenbart mulighed, som Canon selv synes ikke behøver at være med. Derfor blev Magic Lantern lavet i 2009, så alle kunne udnytte det ... Læs mere »

Nyt kamera til ferien på budget – Hvilket ?

Kamera til ferie

Vi begynder efterhånden at nærme os tiden hvor der skal bestilles ferier, og der vil du helt sikkert gerne have nogle gode minder med hjem i form af lækre billeder. Muligheder når der skal købes kamera er kun blevet større med tiden, og det kan være en jungle for mange at finde rundt i, samt ved mange modeller er forskellen ... Læs mere »

Case: Billedmanipulation med lyspærer og sæbeboble

Billedmanipulation Jonas

Som man kan se, hvis man følger mig på min fotostide er en af de ting jeg beskæftiger mig meget med, billedmanipulationer. Jeg elsker at kunne udtrykke mig kreativt igennem mine billeder, og denne kategori er en fantastisk mulighed for netop det. Dermed ikke sagt at alle mine billeder har en dybere mening, men får jeg en skør idé, så ... Læs mere »

Megapixels i forhold til print størrelse guide

Megapixel Print Størrelse

Det siges megapixels ikke har nogen betydning, når man skal erhverve sig et nyt kamera. Det er dog delvist rigtigt, da dette spiller en kæmpe rolle, når man skal i gang med at printe sine egne billeder. Hvis ikke antallet af megapixels er særlig højt, vil man ikke kunne printe billederne i store størrelser. Læs mere »

17 gode hjemmesider med gratis billeder

hjemmesider med gratis billeder

Mange tror man kan bruge billeder, som man finder via Google. Dette er desværre ikke rigtigt, og kan ende galt, da man krænker ejeren ophavsret. Nu tror du måske, at han aldrig finder sit billede på netop din side, men værktøjer, som Google kan bruges til dette formål. Derfor er det utrolig vigtigt, at kun bruge billeder, som du gerne ... Læs mere »